Koga cijeni prvi na HDZ-ovoj listi, Karlo Ressler, može se naslutiti iz njegova nedavnog govora koji neodoljivo podsjeća na riječi bivšeg američkog predsjednika, demokrata Baracka Obame, kojeg nije spomenuo.

Galerija


Evo obje izjave - pa prosudite sami.

Vezani članci Glavni tajnik Živog zida Tihomir Lukanić (Foto: Dnevnik.hr) Živozidaš pisao HDZ-ovcu Karlu Ressleru: "Dragi mladi lave, sretat ćemo se u hladnim Briselskim hodnicima" Mislav Bago i kandidati (Dnevnik.hr) Sučeljavanje za EU izbore: "A što vi nudite? Oko dijagnostike se uglavnom slažemo, ali vi nemate što ponuditi"

Karlo Ressler: ''Jednako kao što ne biste dopustili roditeljima, bakama i djedovima da vam biraju muziku koju slušate, da vam biraju prijatelje, jednako tako nema smisla prepustiti odluku o tome kako će se živjeti u Hrvatskoj nekom drugom.''

Barack Obama: "Michelle i ja ponekad razgovaramo. I kad čujemo da mladi ljudi ne glasuju, kažemo im - ne biste dopustili svojem djedu ili baki da odluče koju ćete odjeću nositi ili muziku slušati. Zašto biste im onda dopustili da odluče u kakvom ćete svijetu živjeti i politici kojoj ćete biti izloženi?"
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr