Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U organizaciji Tonina Picule

"Europska obrambena unija": Međunarodna konferencija o sigurnosti u Dubrovniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubrovniku je održana međunarodna konferenciju "Europska obrambena unija - između potrebe i mogućnosti" - u organizaciji Ureda zastupnika u europskom parlamentu Tonina Picule.

Zbog niza događaja posljednjih nekoliko godina - od izbjegličke krize do terorističkih napada, sigurnost i obrana postali su ključno pitanje javnog interesa, ali i jedan od prioriteta politika Europske unije.

Pročitajte i ovo Valter Flego Bliže se novi izbori IDS okupio centristički blok za EU izbore: "Spremni smo stvoriti najjači liberalni blok u Hrvatskoj" Taylor Swift Ima iskustva Kakve veze imaju europski izbori i najpopularnija zvijezda današnjice? "Nadam da će netko iz njezina tima pratiti ovu konferenciju"

Na konferenciji se okupio niz domaćih i stranih stručnjaka za sigurnost, predstavnici Europskog parlamenta, NATO-a te ministri obrane Hrvatske, Crne Gore i BiH.

„Ja se nadam da će dubrovački zaključci doista i nadrasti jednodnevno trajanje konferencije i da će poslužiti onima koji planiraju jednu drugačiju europsku sigurnost i sustave obrane da ih ugrade u neke buduće mehanizme“, kazao je Picula.
 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene