Jedriličari NOVE TV sudjelovali su na drugoj europskoj medijskoj regati Fiumanki u Rijeci.


Jedriličari NOVE TV bili su jedna od jedanaest novinarskih posada koje su sudjelovale na drugoj europskoj medijskoj regati Fiumanki u Rijeci. Nakon drugog plova osvojili su četvrto mjesto, a rezultat mogu popraviti u subotu kada sudjeluju na već tradicionalnoj 15 Fiumanki, regati na koju je prijavljeno dvjestotinjak jedrilica. Bit će to prava ljetna slika grada na Rječini.

Ekipa Nove TV treća na jedriličarskoj regati 'Fiumanka'

Vezani članci Fiumanka (Dnevnik.hr) Nova TV osvojila ukupno drugo mjesto na Europskoj medijskoj regati Na Fiumanki sudjeluje i ekipa Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) Novinari i rotarijanci uspješno odjedrili prvi dan Fiumanke

'Ove godine je uistinu bilo dobrog vjetra i stvarno smo se i naradili i najedrili i vikali jedni na druge i mirili se i svađali stvarno je bilo fantastično', rekao je Vanja Margetić.

'To je fer borba i treba koristiti neke male trikove koji se mogu koristiti i koji su dozvoljeni i legitimni i mi smo ih koristili ', rekla je Barbara Štrbac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju