Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Đapić: Iznenađen sam ostavkama Rožića i Tadića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HSP-a Anto Đapić izjavio je danas kako je iznenađen ostavkama koje su danas na članstvo u stranci podnijeli saborski zastupnici HSP-a Miroslav Rožić i Tonči Tadić, posebno zbog toga što su, kako je rekao, ostavke podnijeli bez prethodne najave i iskazivanja nezadovoljstva.

- Iznenađen sam. Stranka nije uzdrmana, ali sam iznenađen, jer je riječ o dvojici visokih stranačkih dužnosnika, potpredsjedniku stranke i članu Predsjedništva, koji su dosta napravili i pridonijeli stranci, ali im je HSP na svemu tome uzvratio. Žao mi je zbog načina na koji su otišli, kazao je Đapić novinarima u Hrvatskom saboru.

Pročitajte i ovo Bruna Esih ušla je u Hrvatsku stranku prava "Bog i Hrvati" Zvijezda hrvatske desnice vraća se u politiku: Bruna Esih učlanila se u poznatu stranku i najavila borbu Slika nije dostupna HSP Rožiću: što si želio reći?

Istaknuo je da ni Rožić, niti Tadić nisu s njim razgovarali o
podnošenju ostavke te da ga je Tadić sinoć telefonom zvao na razgovor, no da se zbog obveza nije s njim mogao naći, ali da mu Tadić ničim nije nagovijestio da će podnijeti ostavku.

- Iznenađen sam, jer nisu sa mnom razgovarali. Nisam to očekivao, jer nije bilo nikakvih najava, niti iskazivanja nezadovoljstva, kazao je Đapić.

Dodao je da su obojica u HSP-u provela 12 godina, pomogli su razvoju stranke, te da su ih i on i stranka afirmirali na visokim stranačkim pozicijama, u državnoj politici i Hrvatskom saboru.

- Unutar stranke bilo je i raznih otpora njihovoj afirmaciji, ali ja
sam ih gurao, kazao je Đapić.

- Puno su pomogli stranci, ali ako smatraju da im je uzak prostor u HSP-u, želim im svaku sreću u politici, ako odaberu taj put, dodao je.

Istaknuo je da sa Rožićem i Tadićem ne želi polemizirati, te da od njih očekuje da svojim istupima neće naštetiti HSP-u koji, kaže, puno očekuje od parlamentarnih izbora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene