Obavijesti Video Pretražite Navigacija
našli i drogu

FOTO Otmičar iz Dubrovnika uhićen u susjednoj zemlji: Nađeni u apartmanu, on priveden u gaćama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Dubrovnika oteo je djevojku pa su ih skupa pronašli u apartmanu u Trebinju. Policija ga je uhitila.

Policija u Dubrovniku rano jutros primila je informacije o mogućoj otmici 31-godišnjakinje s područja Dubrovačko-neretvanske županije. O tome  su obavijestili svoje kolege u BiH. Trebinjska policija promptno je reagirala i brzo pronašla otmičara.

"Odmah su kontaktirani policijski službenici Policijske uprave Trebinje te su brzom reakcijom uhitili otmičara i provode kriminalističko istraživanje. Do navodne otmice nije došlo na području Republike Hrvatske, već na području Bosne i Hercegovine", izvijestili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte i ovo Za djecu u Gazi nema djetinjstva - 6 Pakao u pojasu Gaze Za njih nema djetinjstva: Čupaju si kosu, grebu se do krvi, imaju napadaje panike i rane znakove PTSP-a, prestravljena su

Muškarac je pronađen u apartmanu u Trebinju te je odmah priveden, doznaje TrebinjeLive.info. U privatnom apartmanu bila je i oteta djevojka iz Dubrovnika, a policija je unutra pronašla i drogu.

"U objektu u kojem je osoba inicijala I. S. lišena slobode pretresom su pronađena i privremeno oduzeta 22 grama praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu heroin, kao i 32,5 grama zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu", izvijestila je policija iz BiH.

Prema informacijama kojima raspolaže policija, 31-godišnjakinja nije vidljivo ozlijeđena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene