Obavijesti Video Pretražite Navigacija
novi ugovori

Državni vrh u siromašnoj slavonskoj županiji: ''Sad je trenutak da se napravi korak više''

Premijer Andrej Plenković u Virovitici (Foto: Dnevnik.hr)
Premijer Andrej Plenković u Virovitici (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Premijer Andrej Plenković u Virovitici (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Virovitičko-podravska županija obilježava svoj dan.

Virovitičko-podravska županija jedna je od pet siromašnih slavonskih županija s odljevom stanovništva većim od tri posto. O tome se govorilo i na svečanoj sjednici u Virovitici, na kojoj se okupio državni vrh.
U Orahovici se održava 9. sjednica Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, na kojoj će biti potpisani novi ugovori.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković se hvalio Rafaleima, najavio i što će biti iduća ulaganja u vojsku Gordan Jandroković, Roberta Metsola, Andrej Plenković Ima ozbiljnog konkurenta Ugledni medij raspisao se o Plenkoviću, pogledajte gdje ga vide: "Bio bi to pozitivan signal..."

''Mi smo prije tri godine u Osijeku u izbornoj kampanji kazali, vidjevši situaciju kakva je na cijelom istoku Hrvatske, sad je trenutak da se napravi korak više za Slavoniju, Baranju i Srijem, za svih pet slavonskih županija i u mandatu naše Vlade taj projekt se realizira'', rekao je premijer Andrej Plenković.

''Bez ljudi nema razvoja. Novi kilometri, prometne i komunalne infrastruktre uvijek su dobra stvar. Ali usporedno s time treba raditi na otvaranju radnih mjesta, povećanju plaća i donošenju učinkovitih demografskih mjera u prilog obitelji, majčinstva, djece i mladih'', poručila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene