Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjereno otkriva

Doznajte kako nadmudriti marketinške trikove!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa magazina Provjereno večeras donosi priče o slatkim zalogajima koje nam nitko ne spominje!

Ako mislite da ćete smršaviti jedući med ili stavljajući smeđi šećer umjesto bijelog u kavu, varate se. Njihova kalorijska vrijednost vrlo je slična, pa je ispravno reći - šećer je šećer. Ipak, razlika je jasna kad krene njihova razgradnja u našem tijelu. Što se tada događa, objasnit će vam, ali i pokazati ekipa Provjerenog.

Osim razgradnje šećera, vidjet ćete i kako nastaje – od šećerne repe do slatkih zrnaca. Fascinantne korake proizvodnje bijelog šećera kamera Provjerenog zabilježila je u rafineriji u virovitičkoj šećerani.

Sve marketinške trikove o smeđem šećeru nadmudrit ćete brzim i jednostavnim testom i tako biti sigurni - jedete li stvarno smeđi, ili samo obojani bijeli šećer. Ne propustite Provjereno večeras u 21:00 na Novoj TV.

Pročitajte i ovo Majke i skrbnišvo: ilustracija - 1 Priča Provjerenog Uzmu djecu, drugog roditelja optuže za zlostavljanje i onemoguće im viđanje: "Probudim se po noći i onda vidim mali krevetić..." Ispovijest majki kojima su odveli djecu Večeras u Provjerenom Uzeli djecu, a majke optužili da su zlostavljačice: "Probudim se po noći i onda vidim krevetić..."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene