Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izveli im morešku

Doplovili brodom, dijelili poklone: Pogledajte kako je Katar na Korčuli promovirao Svjetsko nogometno prvenstvo

Izaslanstvo Katara na Korčuli promovira Svjetsko prvenstvo 2022. (Foto: Dnevnik.hr)
Izaslanstvo Katara na Korčuli promovira Svjetsko prvenstvo 2022. (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Izaslanstvo Katara na Korčuli promovira Svjetsko prvenstvo 2022. (Foto: Dnevnik.hr) Izaslanstvo Katara na Korčuli promovira Svjetsko prvenstvo 2022. (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Izaslanstvo Katara na Korčuli promovira Svjetsko prvenstvo 2022. (Foto: Dnevnik.hr) Izaslanstvo Katara na Korčuli promovira Svjetsko prvenstvo 2022. (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Izaslanstvo Katara na Korčuli promovira Svjetsko prvenstvo 2022. (Foto: Dnevnik.hr) Izaslanstvo Katara na Korčuli promovira Svjetsko prvenstvo 2022. (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Izaslanstvo Katara na Korčuli promovira Svjetsko prvenstvo 2022. (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
Brod Qatari "Fateh Al Khair" koji plovi Mediteranom kako bi promovirao Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. godine u Kataru, posjetio je Korčulu, posadu su dočekali gradonačelnik Korčule i veleposlanik Katara u Hrvatskoj, a gostima je na rivi izvedena Moreška, priopćeno je u nedjelju iz Lučke uprave Korčule.

Posada Qatare koja je stigla u petak, ali i svi ostali pogledati su izvedbu baroknoga korčulanskog plesa Moreške na Zapadnoj rivi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Snažne veze Država o kojoj ovise ekonomske prilike Europe i Azije financira Hamas stotinama milijuna dolara Korčula je sve traženije mjesto za odmor sve je više posjetitelja Korčula postaje sve veća turistička atrakcija, a Vela Luka diše u znaku Olivera: "Njegova pjesma ostaje, a mi moramo biti zahvalni na tome"

Ugledni gosti iz Katara su, uz riječi dobrodošlice dijelili poklone kako bi promovirali Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. godine u Kataru.

Korčula je u Hrvatskoj jedina luka gdje je brod Qatari "Fateh Al Khair" pristao. To je bila prilika da se, uz prijateljstvo, prezentiraju katarska i hrvatska kultura. To je ujedno i vrhunska promocija Korčule i cijele Hrvatske, naveli su iz Županijske lučke uprave Korčula. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene