Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zastupnici nisu zadovoljni

U Sabor dolaze teoretičari zavjere: Što stoji iza Zelene agende, zašto je opasno plaćati karticama?

Aktualno Galerija Teoretičari zavjere u Saboru - 2 Teoretičari zavjere u Saboru - 2 Foto: DNEVNIK.hr Teoretičari zavjere u Saboru - 1 Teoretičari zavjere u Saboru - 1 Foto: DNEVNIK.hr Teoretičari zavjere u Saboru - 3 Teoretičari zavjere u Saboru - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Teoretičari zavjere u Saboru - 4 Galerija 1/4 >>
Domovinski pokret u Sabor u petak dovodi stručnjake koji tvrde da je COVID-19 stvorio čovjek te kako nas vlade pokušavaju kontrolirati plaćanjem karticama.

Dok jedni rezerviraju svoje mjesto u dvorani, drugi šokirani tvrde - teoretičari zavjere ne spadaju u Sabor.

Sve je to dio nečijeg interesa tvrdi Michael Palmer, profesor mikrobiologije koji je na kanadskom sveučilištu Waterloo dobio otkaz jer se odbio cijepiti.

"Umiješane su svjetske Vlade, Svjetska zdravstvena organizacija, regulatorne agencije EU-a i SAD-a koje su dale odobrenje za sva ta cjepiva stvorena na osnovu nedovoljno dokaza", rekao je Palmer.

Sve kako bi se lakše kontroliralo i ograničilo slobode ljudi. I Palmer i američka liječnica Merryl Nass za koju je antrax posljedica biološkog rata tvrde - Sars Cov2 stvorio je čovjek, a takvih će pandemija biti još.

Pročitajte i ovo Afrička svinjska kuga - 1 Čeka se odluka Detalji sastanka! "Ministrica svinjogojcima ponudila i druge mjere, oni sastanak nazvali - kokošinjcem"

"Sve preporuke Svjetske zdravstvene organizacije i Vlade su se pokazale netočnima. A sada SZO planira dobiti nove ovlasti kako bi kontrolirala pandemije u budućnosti i umjesto davanja preporuka, dobit će ovlasti za davanje naređenja", rekla je Meryl Nass, liječnica i istraživačica.

Isto je s ptičjom gripom i svinjskom kugom, radi se o kontroli hrane, tvrde sutrašnji predavači koji će nakon Bukurešta, Rima i Brisela, svjetlo – na poziv Domovinskog pokreta upaliti i u Hrvatskom saboru. Razotkrit će se i što stoji iza tzv. Zelene agende, ali i zašto je opasno plaćati karticama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Državni hidrometeorološki zavod DHMZ objavio dugoročnu prognozu za zimu: Pogledajte što nas čeka

"Ja ne želim budućnost gdje će se kontrolirati i na neki način određivati na što ljudi smiju trošiti novac i ta digitalizacija ide nažalost u tom smjeru", rekao je Stipo Bartulica iz Domovinskog pokreta

I dok će mostovci sigurno na sutrašnji simpozij…

"Sjetite se što su nama govorili kada smo tvrdili da cjepivo ne sprečava širenje zaraze", rekao je saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja.

Drugi su šokirani, jer se organizira u Saboru.

 "Zemlja nije ravna ploča, gravitacija nije stvar vjerovanja. Ne podržavamo održavanje takvih seansi", rekla je Marijana Puljak (Centar).

 "Radi se o ljudima koji su konkretno ljudima propisivali lijekove za konje za parazite u pandemiji", Ivana Kekin (Možemo).

 "Mi imamo oživljavanje određenih bolesti za koje smo mislili da su iskorijenjene, i onda se u Hrvatskom saboru promoviraju ovakve laži", rekao je Peđa Grbin, predsjednik SDP-a.

Istine ili laži, teško da će sutrašnji simpozij razbistriti dilemu.
Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene