Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sutra u 14 sati

NASTAVLJAJU PREGOVORE Domoljubna koalicija zatražila dodatni sastanak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu u 14 sati u Šibeniku održat će se dodatne konzultacije MOST-a i Domoljubne koalicije radi usuglašavanja oko prijedloga iznesenih na zajedničkom sastanku u Esplanadi.

Domoljubna koalicija i MOST nezavisnih lista samostalno nastavljaju konzultacijske pregovore radi usuglašavanja oko prijedloga MOST-a iznesenih tijekom zajedničkih konzultacija održanih u ponedjeljak u Esplanadi. Sastanak je zatražila Domoljubna koalicija.

Pročitajte i ovo Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..." Božo Petrov Porazna statistika MOST-ov apel za demografski preporod Hrvatske: "Ljudi bježe zbog korupcije, truleži i močvare Andreja Plenkovića"

Karamarko i Milanović idu na Pantovčak bez Mosta

'Domoljubna koalicija je zatražila dodatni sastanak radi usuglašavanja oko prijedloga MOST-a s jučerašnjeg sastanka u Esplanadi. Sastanak će biti sutra u 14h u Šibeniku, u HDZ-ovim prostorijama. Na sastanku će s naše strane prisustvovati Ines Strenja Linić, Ivan Kovačić - Gradonačelnik Grada Omiša i Božo Petrov.
‪#‎SamoReforme‬', objavio je MOST na službenoj Facebook stranici. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene