Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstavio se u Krapini

Domagoj Ivan Milošević: Potrebna je Vlada u sjeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević danas se u Krapini predstavio zagorskim izaslanicima XV. Općeg sabora HDZ-a.

Na novinarsko pitanje odgovorio je ako pobjedi na unutarstranačkim izborima kako i dalje ustraje na osnivanju vlade u sjeni. "Vlada u sjeni vrlo je važna kako bi kao konstruktivna oporba argumentirano mogli ukazivati na propuste vladajuće koalicije. Sada to ne činimo u Hrvatskom saboru. Vlada u sjeni je potrebna kako bi spremno mogli preuzeti upravljanje državom nakon sljedećih parlamentarnih izbora", rekao je Milošević.

Pročitajte i ovo Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

>> Sučeljavanje kandidata za predsjednika HDZ-a: Tko je Jadranki Kosor kupovao broševe?

Napomenuo je i da HDZ mora biti više otvoren prema svojemu članstvu te da su unutarstranački izbori trebali biti provedeni puno transparentnije kako bi se kandidatima omogućilo da se predstave elektorima u županijskim središtima HDZ-a.

"Mladi i žene više ne smiju biti samo ukras stranke, već moraju biti uključeni u sva važna stranačka tijela, trebaju biti više zastupljeni u predsjedništvu i Saboru", rekao je dodavši kako je Zagorje dobar primjer takvih promjena jer je 30-godišnji Žarko Tušek najmlađi županijski predsjednik u državi.

Nakon Krapine, Milošević je otišao na predstavljanje izaslanicima iz Varaždinske županije u mjestu Petrijanec.(HIna)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene