Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da biste nas pratili na Viberu, dovoljno je da nas dodate putem linka http://chats.viber.com/dnevnik.hr , ili da u samoj aplikaciji pod public chat u tražilicu upišete DNEVNIK.hr i zapratite nas.


Kao jedna od najpopularnijih mreža za dopisivanje i pozive, Viber danas broji preko 754 milijuna registriranih korisnika diljem svijeta, što je svakako zavidan broj. S obzirom da je od nedavno dostupna opcija Public Chata, odlučili smo proširiti svoju prisutnost i na taj kanal. Da biste nas pratili na Viberu, dovoljno je da nas dodate putem linka http://chats.viber.com/dnevnik.hr , ili da u samoj aplikaciji pod public chat u tražilicu upišete DNEVNIK.hr i zapratite nas. Mi ćemo se truditi svakodnevno vam slati najnovije i najzanimljivije informacije i vijesti, kako bismo vam uljepšali boravak na toj mreži.

Vezani članci Velika razočaranja - 17 Poželjeli izgledati kao ljudi s društvenih mreža pa se gorko razočarali Jeste li stari? (Foto: Twitter) Ako se sjećate ovih predmeta, možda ste stari: Jeste li dovoljno hrabri da provjerite?

Također, DNEVNIK.hr prisutan je i na ostalim društvenim mrežama, pa ako nas još niste zapratili, pozivamo vas da nam se pridružite i na Facebooku , Twitteru gdje smo sa 182.000 followera najzapraćeniji medij u Hrvatskoj, na Instagramu gdje vam svakodnevno biramo najljepše fotografije, ali i na Snapchatu u aplikaciji potražite DNEVNIK.hr (dnevnikhr), gdje smo za sada jedini medij u Hrvatskoj.