Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pridružite se

DNEVNIK.hr pratite i na Viberu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da biste nas pratili na Viberu, dovoljno je da nas dodate putem linka http://chats.viber.com/dnevnik.hr , ili da u samoj aplikaciji pod public chat u tražilicu upišete DNEVNIK.hr i zapratite nas.

Kao jedna od najpopularnijih mreža za dopisivanje i pozive, Viber danas broji preko 754 milijuna registriranih korisnika diljem svijeta, što je svakako zavidan broj. S obzirom da je od nedavno dostupna opcija Public Chata, odlučili smo proširiti svoju prisutnost i na taj kanal. Da biste nas pratili na Viberu, dovoljno je da nas dodate putem linka http://chats.viber.com/dnevnik.hr , ili da u samoj aplikaciji pod public chat u tražilicu upišete DNEVNIK.hr i zapratite nas. Mi ćemo se truditi svakodnevno vam slati najnovije i najzanimljivije informacije i vijesti, kako bismo vam uljepšali boravak na toj mreži.

Pročitajte i ovo PR oglas Rakuten Viber Dolazi u Zagreb: Poslovni događaj koji spaja inovacije i tehnologiju Ilustracija Britanski Project X Zabava izmakla kontroli: U kuću ih je pokušalo ući više od 100, intervenirala i policija

Također, DNEVNIK.hr prisutan je i na ostalim društvenim mrežama, pa ako nas još niste zapratili, pozivamo vas da nam se pridružite i na Facebooku , Twitteru gdje smo sa 182.000 followera najzapraćeniji medij u Hrvatskoj, na Instagramu gdje vam svakodnevno biramo najljepše fotografije, ali i na Snapchatu u aplikaciji potražite DNEVNIK.hr (dnevnikhr), gdje smo za sada jedini medij u Hrvatskoj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene