Dnevnik.hr najčitaniji portal u Hrvatskoj u prosincu 2019.
Dnevnik.hr najčitaniji portal u Hrvatskoj u prosincu 2019. Foto: DNEVNIK.hr

Portal DNEVNIK.hr u prosincu 2019. bio je najčitaniji portal u Hrvatskoj s gotovo dva milijuna stvarnih korisnika.


 

Vezani članci Ilustracija DNEVNIK.hr potvrdio titulu vodećeg news portala u Hrvatskoj: U prosincu oborio vlastite, ali i rekorde tržišta Slika nije dostupna Dnevnik.hr ostvario najveći rast među portalima!

News portal najjače multimedijalne kompanije u zemlji završio je 2019. godinu kao najčitaniji portal u Hrvatskoj. Tako je, prema Gemiusu, DNEVNIK.hr oborio vlastiti rekord za gotovo 40.000 stvarnih korisnika i s 1.988.103 stvarna korisnika u prosincu pozicionirao se na vrh čitanosti svih portala u Hrvatskoj.

Rezultat je to koji dokazuje da su korisnici prepoznali kvalitetu, vjerodostojnost, integritet, kao i povjerenje.

Svoj najbolji rezultat ostvario je i najčitaniji travel&gastro portal Punkufer.hr koji je u prosincu ostvario 818.511 stvarnih korisnika, čime je nadmašio dosadašnji rekord za više od 100 tisuća stvarnih korisnika.

Portal Zadovoljna.hr u prosincu je također zabilježio povijesni rezultat s 1.159.464 stvarnih korisnika čime je nadmašio dosadašnji rekord za više od 100 tisuća stvarnih korisnika. U odnosu na prosinac 2018. ostvaren je rast od 43 posto.

„Ovim sjajnim rezultatom Nova TV dodatno je učvrstila svoju poziciju vodeće multimedijalne kompanije na tržištu. Osim što kao grupa čvrsto držimo lidersku poziciju u segmentu TV-a, kontinuirano jačanje i ulaganje u naše digitalne kanale dovelo je do rezultata gdje uspjeh nije izostao“, izjavila je Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga, PR-a i korporativnih komunikacija Nove TV.

 

Izvor: Gemius Audience
Razdoblje: Prosinac, 2019.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju