Redakcija GOL.hr-a (Foto: dnevnik.hr)
Redakcija GOL.hr-a (Foto: dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Protekli je vikend donio izvrsne rezultate na digitalnim kanalima Nove TV.


Uz sjajne rezultate koji su ostvareni u lipnju i rekordni mjesečni doseg od 1.596.089 stvarnih korisnika, protekli je vikend donio izvrsne rezultate na digitalnim kanalima Nove TV.

Vezani članci Rekord DNEVNIK.hr-a Hvala vam 1.988.103 puta! Rekord DNEVNIK.hr-a za koji ste najzaslužniji vi – čitatelji Dnevnik.hr najčitaniji portal u Hrvatskoj u prosincu 2019. DNEVNIK.hr najčitaniji portal u Hrvatskoj: U prosincu na tronu s gotovo 2 milijuna stvarnih korisnika

Prema podacima Gemiusa, portal DNEVNIK.hr oborio je ove nedjelje vlastiti rekord s 970.051 jedinstvenih posjetitelja, a rekordan broj ostvario je i sportski portal Gol.hr sa 603.654 jedinstvenih posjetitelja.

U danu bogatom sportskim događanjima, UFC spektaklom u Las Vegasu te iscrpnim analizama i odjecima povijesne pobjede hrvatske nogometne reprezentacije nad Rusijom, Gol.hr bio je prvi izbor ljubitelja sporta i najčitaniji sportski portal u Hrvatskoj.

Portal GOL.hr svojim čitateljima nudi niz ekskluzivnih sadržaja poput javljanja nogometnog kolumnista Ivice Mede s najnovijim informacijama sa Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Tu su i brojne aplikacije poput GOLmanije u kojoj se čitatelji mogu natjecati u svom nogometnom znanju i prognozirati rezultate utakmica i popularne aplikacije Legendarnih 11 u kojoj čitatelji biraju svoju idealnu nogometnu momčad. Tu je i glasanje za potez dana na Svjetskom nogometnom prvenstvu, a do nagrada čitatelji mogu doći na Foodbalerki u ulozi #12igrača.