Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A NIJE NI SMJELA VOZITI

Filmska potjera kod Biograda: Djevojka (27) ukrala gorivo na benzinskoj postaji pa bježeći od policije završila u šumi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozačica se oglušila na zvučne i svjetlosne signale policije te je, vozeći u smjeru Šibenika, skrenula u šumu na području Pakoštana. Dalje je nastavila pješice, no policajci su je brzo pronašli.

Policijski službenici PP-a Biograd u četvrtak u 20:10  na dionici državne ceste D8 između Biograda i Pakoštana, po dojavi građana, pokušali su zaustaviti osobno vozilo marke Honda šibenskih registracijskih oznaka.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi

Vozač osobnog vozila se oglušio na zvučne i svjetlosne signale policajaca te nastavilo vožnju prema Šibeniku, a zatim je na predjelu Pakoštana skrenuo u šumu i ostavio automobil. Policijski službenici u Pakoštanima su ubrzo pronašli vozača navedenog vozila te je utvrđeno da se radi o 27-godišnjoj vozačici, koja je dovedena u prostorije policije.

Nakon kriminalističkog istraživanja nad 27-godišnjom vozačicom, utvrđeno je da se sumnjiči za više prometnih prekršaja, i to: upravljanje vozilom u vrijeme zabrane, upravljanje vozilom kojem je istekao rok važenja tehničkog pregleda i osiguranja te za nepoštivanje znaka ovlaštene osobe.

Također se sumnjiči da je ranije iste večeri oko 19 sati na benzinskoj postaji u Pakoštanima natočila gorivo u iznosu od 239,34 kuna, nakon čega se odvezla bez podmirivanja računa za gorivo.

Uz optužni prijedlog zbog počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i prekršaja iz Zakona o osiguranju, 27-godišnjakinja je privedena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene