Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Humanitarna proslava

DIV radi feštu u Brodosplitu: Bit će pečenih volova i graha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je putem Facebooka opomenuo radnike i sindikaliste Brodosplita, vlasnik samoborskog DIV-a i novi vlasnik splitskog škvera, Tomislav Debeljak, za njih u subotu priprema pravo narodno veselje.

Proslavu novog poglavlja u škveru začinit će prigodan glazbeni program, pečeni volovi, janjci, grah, te piće po izboru. Prihod od fešte namijenjen je za djecu Centra za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Spor oko plaća Drama u Brodosplitu: Debeljak posjetio radnika, on prekinuo štrajk glađu Slika nije dostupna Ministar o buri u škveru Ivan Vrdoljak: Brodosplit neće opstati kao incidentna tvrtka

>> Novi vlasnik Brodosplita sindikatima preko Fejsa objavio rat!

Podsjetimo, u poduljem pismu zaposlenicima Brodosplita, Tomislav Debeljak, direktor i vlasnik DIV-a, poduzeća koje tek formalnosti dijele od preuzimanja tog posrnulog brodogradilišta, iznio je svoje početne namjere sa škverom i njegovim radnicima. Napisao je, između ostalog, kako sindikatima objavljuje 'pravni i taktički rat za obranu škvera i škverana', a pojasnio je i prijedloge oko otpremnina radnicima koji će eventualno izgubiti posao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene