Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

VELIKI KVAR

Dio Splita i šire okolice bili bez struje, nije radila ni javna rasvjeta te semafori

Ilustracija
Ilustracija Foto: Vojko Bašić / CROPIX
Split i dijelovi šire okolice u utorak oko 18 sati ostali su bez ulične rasvjete, a u nekim dijelovima grada nisu radili semafori. Stanje se normaliziralo nakon dva sata.

Bez vanjske su rasvjete od 18 sati ostali dijelovi kvartova prve i druge gradske zone Splita, točnije središte grada i susjedni kvartovi.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Bojan Ivošević "netočne informacije" Splitska policija odgovorila na optužbe o policajcu u sačekuši: "Pokušao je smiriti sukob..."

Osim Splita bez ulične rasvjete su večeras bili i dijelovi Sinja, Dicma i Dugopolja, a bez struje su bili i neki stambeni objekti.

Do nestanka struje došlo je zbog "kvara u nadređenoj mreži, odnosno prekida napajanja od strane HOPS-a, nekoliko je trafostanica 110 kV i 35 kV izvan pogona, a radi se na otklanjanju poteškoća". Predviđeno vrijeme trajanja nestanka struje je između 30 i 60 minuta.

Stanje je normalizirano nakon 20 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene