Obavijesti Video Pretražite Navigacija
METEOALARM U NARANČASTOM

U nekim dijelovima Hrvatske past će i do 20 cm snijega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je bilo i najavljivano, u neke dijelove Hrvatske stiže pogoršanje vremena, praćeno snijegom.

U Gorskome kotaru i u većem dijelu Like padat će susnježica i snijeg, kojeg potkraj dana uz zahladnjenje može biti i u sjeverozapadnim predjelima.

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg Ilustracija "Ako zima ne ugrize..." Dugoročna prognoza za zimu: Meteorolog otkriva što nas čeka za Božić i Novu godinu, kada će biti najhladnije i hoće li pasti snijeg

U unutrašnjosti oblačno uz povremenu kišu, koja mjestimice može biti obilnija. U Gorskome kotaru i u većem dijelu Like padat će susnježica i snijeg, kojeg potkraj dana uz zahladnjenje može biti i u sjeverozapadnim predjelima.

Na Jadranu promjenljivo oblačno mjestimice s pljuskovima i grmljavinom, ponajprije na sjevernom dijelu, gdje su prema kraju dana mogući i obilniji pljuskovi. Vjetar na kopnu slab do umjeren sjeveroistočni.

Na sjevernom Jadranu će puhati umjerena i jaka, prema večeri i olujna bura, a u Dalmaciji jugo.

Temperatura zraka uglavnom od 4 do 8, u gorju niža, a na Jadranu od 9 na sjevernom dijelu do 17 Celzijevih stupnjeva na krajnjem jugu, navodi se u prognozi DHMZ-a za Hrvatsku za danas, 16. veljače.

Meteoalarm je obojao dobar dio zemlje u narančasto, s upozorenjma za jak vjetar olujnu buru te udare vjetra više od 65 km/h u regiji Dubrovnika, Splita i Rijeke.

Snijeg i stvaranje novog snježnog pokrivača visina oko 20 cm najavljuju za područje Like.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene