Očevid nakon pljačke i ubojstva (Foto: Davor Visnjic/PIXSELL)
Očevid nakon pljačke i ubojstva (Foto: Davor Visnjic/PIXSELL) Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Ubijenog 73-godišnjaka kojem su bile vezane ruke i noge pronašla je njegova kći koja ga je obilazila nekoliko puta dnevno.


U subotu je u svojoj kući na području Jastrebarskog ubijen teško pokretni 73-godišnji T. V.

Vezani članci Očevid nakon ubojstva u Piškorovcu Odredili pritvor muškarcu osumnjičenom da je pred djecom ubio nevjenčanu suprugu u Piškorovcu Novakovec: Policijski očevid u kući u kojoj je pronađeno tijelo žene Policija traži ubojicu: Na tijelu žene (77) iz Novakovca pronađene višestruke ozljede

U kući u Podgorju Jamničkom mrtvog ga je pronašla njegova kći koja ga je obilazila nekoliko puta dnevno. Ruke i noge bile su mu zavezane, a kći je, užasnuta prizorom, odmah nazvala policiju.

Kako piše Jutarnji list, kći je nesretnog muškarca pronašla oko 15 sati, a pljačka i ubojstvo vjerojatno su se dogodili između 2:10 i 2:30 sati. Provalnici su iz kuće 73-godišnjaka ukrali meso iz škrinje i polomili krevet.

Prema riječima jednog od susjeda, provalnici su do kuće, koja je smještena na rubu šume, najvjerojatnije došli kroz šumu. Naime, zbog puno pasa u zaseoku sigurno ne bi prošli neprimijećeni.

Zapravo, psi u jednom trenutku i jesu reagirali na čudne zvukove lajanjem, ali nitko nije mogao ni pretpostaviti što se događa.

Prema saznanjima Jutarnjeg, ubojstvo je počinjeno tupim i tvrdim predmetom, a još se ne zna radi li se o jednom ili više počinitelja.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja. Policija je mještane zamolila da informacije o tome tko bi mogao biti počinitelj jave na broj 192.

 

Inače, provalnici su u noći ubojstva opljačkali i susjednu kuću čiji vlasnik u trenutku provale nije bio u kući.