U subotu je u svojoj kući na području Jastrebarskog pronađen mrtav teško pokretni, 73-godišnji T.V.

Galerija


U kući ga je mrtvog pronašla njegova kći koja ga je obilazila nekoliko puta dnevno. Ruke i noge su mu bile zavezane, a užasnuta prizorom kći je odmah nazvala policiju.

Kako je za Jutarnji list rekao jedan mještanin Podgorja Jamničkog u kojem je bila kuća mrtvog muškarca, provaljeno je i u kuću do njegove, čiji je vlasnik u Sinju. Dodao je kako ovo nije prvi put da se na tom području provaljuje u kuće i vikendice, ali nikad se, kaže, ništa ovakvo nije dogodilo.

Vezani članci Policija, ilustracija - 1 Stravično ubojstvo žene na Krku: Nitko je nije vidio danima, ali susjedima je jedan detalj bio alarmantan Douglas Cane osuđen na 25 godina zatvora - 2 Vrhovni sud potvrdio presudu Britancu koji je osuđen na 24 godine zatvora zbog ubojstva na plaži Zrće

Istragom će se utvrditi što se točno dogodilo i što se dogodilo nesretnom 73-godišnjaku koji je pronađen mrtav. Mediji nagađaju kako se radi o ubojstvu koje kako piše Jutarnji list nije počinjeno vatrenim oružjem. Također, još se ne zna radi li se o jednom počinitelju ili više njih, kao ni na koji su način došli i otišli s mjesta zločina.