Policija u Srbiji (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
Policija u Srbiji (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

BMW kojim je u Srbiji brzinom od 170 km/h upravljao 27-godišnjak, pri čemu je usmrtio četiri mlade osobe, pripada njegovom prijatelju koji je bio u automobilu i teško je ozlijeđen, piše Blic.


Pri brzini od 170 km/h, 27-godišnjak se BMW-om zaletio u taksi vozilo koje je bilo izvan službe, na Ibarskoj magistrali, kod mjesta Županjac u Srbiji. Pri tome su smrtno stradale četiri osobe.

Vezani članci Kod Gračaca se sudarili vlak i automobil - 3 Vlak na pruzi naletio na automobil u kojemu su bili roditelji s djetetom: ''Čovjek je stajao pored auta, vidjelo se na njemu da je potresen'' Ana Brnabić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Brnabić pozvala Srbe da ne idu u Crnu Goru: "Ne idite tamo gdje ste nepoželjni"

Inače, automobil nije njegov nego od prijatelja koji mu je dao ključeve te je također bio u vozilu za vrijeme nesreće i u nesreći je teško ozlijeđen.

U BMW-u su se u trenutku sudara nalazile četiri osobe, od kojih je jedna, 20-godišnja studentica smrtno stradala na licu mjesta.

Teške ozljede zadobila je njezina 23-godišnja sestra, inače djevojka mladića koji je upravljao automobilom. Ona je u trenutku sudara sjedila na suvozačevom mjestu. Nesretna djevojka zadobila je prijelom kralješka i rebara, kao i ozljedu bubrega, piše Blic.

U sudaru je ozlijeđen još jedan mladić, a najlakše ozlijede zadobio je upravo mladić koji je upravljao BMW-om.

Prema do sad poznatim informacijama u autu u koji se BMW zaletio, nalazile su se četiri osobe. Iz ovog automobila za sada je identificiran samo vozač, inače 22-godišnji taksist iz Valjeva. On je stravičnim ozljedama podlegao danas u bolnici.

Kobne večeri nije radio, ali je upravljao službenim vozilom. Prema neslužbenim informacijama, tek se uključio na Ibarsku magistralu kada se sa 170 kilometara na sat u njega zaletio BMW. Za sada nije poznato tko su ostali poginuli iz taksija.