Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odveden na saslušanje

Zašto? Evo što je rekao muškarac koji je pucao u Preradovićevoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrija Jarak, reporter Dnevnika Nove TV razgovarao je s muškarcem koji se zatvorio u stanu u Preradovićevoj i zapucao.

Muškarac koji je u ponedjeljak pucao u stanu u Preradovićevoj ulici tijekom deložacije, tvrdi da nema razloga za deložaciju i da je pucao u strop samo da zastraši i otjera policiju i ovršitelje te da nije htio nikoga ozlijediti.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Nakon dva sata drame i pregovora, predao se policiji koja ga je odvela dalje na saslušanje. Njegova odvjetnica nam je rekla da je šokirana ovim potezom svog klijenta, ali tvrdi i da nije bilo pravne osnove za deložaciju. Spominje i stanarsko pravo, dvije presude koje su donesene i poništene. Teško je sada ulaziti u pravne aspekte.

Ali, činjenica je da postoji presuda i da postoji rješenje kojim je naložena deložacija i da je ovaj potez koji je izabrao, najlošiji potez koji se mogao napraviti.

Nakon što su ga priveli, završen je očevid u stanu, odveden je u policiju, a policija će protiv njega podići kaznenu prijavu po nekoliko osnova, od napada na službenu osobu, neovlaštene upotrebe vatrenog oružja, protupravnog lišavanja slobode.

Predao se muškarac koji je zbog deložacije pucao prema policiji

Odvjetnica kaže da će se obratiti javnosti i iznijeti sve argumente koje ima.

Podsjetimo, zbog pucnjave u stanu prilikom deložacije u ponedjeljak je nešto više od sat vremena trajalo opsadno stanje u Preradovićevoj ulici u središtu Zagreba, dok se naoružani muškarac nije oko podneva predao policajcima.

Drama zbog koje su na ulice izašli brojni specijalni i interventni policajci, koji su blokirali područje u užem središtu grada, završila je bez žrtava. Ulice su bile pune policijskih vozila, dok je područje bilo ograđeno policijskim trakama.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene