Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava u Zagrebu

Predao se muškarac koji je zbog deložacije pucao prema policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgleda kako je deložacija stanara u zagrebačkoj Preradovićevoj ulici pošla po krivu.

Muškarac koji se u svom stanu u ponedjeljak ujutro zatvorio sa suprugom i sinom, ta pucao iz kalašnjikova prema policajcima koji su ga došli deložirati predao se oko podneva. Kako je s terena javio reporter Nove TV Andrija Jarak, riječ je o Teofilu Kožulu.

Pročitajte i ovo Zagreb opet smrdi - 4 Gledaju kako isparava Smrad je toliko jak da djeca u školi i vrtiću ne izlaze van: "Curi vam nos, suze oči, jednostavno vas tjera na povraćanje" Tomislav Tomašević Siguran grad Tomašević nakon stravičnog femicida kod bolnice: "Imamo manje ubojstava od drugih europskih gradova"

Pripadnici Specijalne policije razgovarali su s njim, a on je nakon razgovora pristao nenaoružan napustiti stan. Nakon što se predao, u stanu su ostali njegova supruga i dijete.

Podsjetimo, u Preradovićevoj ulici u Zagrebu jutros u 10:30 sati čula se pucnjava. Ulicu su zaposjele snage specijalne policija, Hitne pomoći i ostalih popratnih službi.

Deložacija u Sukošanu, prijetili da će se baciti sa zgrade

Neslužbeno doznajemo kako je došlo do incidenta tijekom provedbe sudskog rješenja o ovrsi. Policija je pružala pomoć ovršitelju, a stanar koji se treba iseliti iz stana, u njega se zatvorio i ne želi izaći.

Andrija Jarak je razgovarao s Kožulom, koji je poručio: 'Ne želim izaći iz stana jer nemaju razloga da me deložiraju!'.

Neslužbeno doznajemo i kako je Teofil, koji se sa suprugom i djetetom zatvorio u stan, pucao iz kalašnjikova.

Policija je okupirala ne samo Preradovićevu i Teslinu, već i okolne uličice, opremila se neprobojnim prslucima, štitovima i oružjem, kao i alatom za razvaljivanje vrata, te je planirala provaliti u stan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene