Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvaranje Spomen doma

Danas koncert Thompsona u Vukovaru, policija zatvara Trpinjsku cestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Politički vrh će danas nazočiti otvaranju Spomen doma poginulim braniteljima Borova naselja i Vukovara na Trpinjskoj cesti u Vukovaru.

Prije otvorenja Spomen doma koje je predviđeno za 12 sati položit će se vijenci na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata. Služit će se i sveta misa zadušnica za sve poginule, ubijene i nestale branitelje Vukovara u Domovinskom ratu u 11 sati u Crkve Gospe Fatimske u Borovu naselju.

Pročitajte i ovo Predrag Matić Revitalizacija istoka Matić iz Vukovara poručio: "Ovako više ne može, Slavonija nije zadnja rupa na svirali" Ivo Kovačić, posljednji zapovjednik obrane Borova ZA DNEVNIK NOVE TV Posljednji zapovjednik obrane Borova naselja o zločinima nakon pada Vukovara: "Niti pravde niti istine o nestalima"

Osim toga najavljen je i koncert Marka Perkovića Thompsona, Mate Bulića, Shortyja, Opće opasnosti, klape Cambi i Bosutskih bećara  s početkom u 17 sati. Organizatori na koncertu predviđaju 15.000 do 20.000 posjetitelja.

Za cijelo vrijeme održavanja programa povodom otvorenja Spomen doma za promet će biti zatvorena državna cesta D-2 na dijelu koji prolazi Trpinjskom cestom između raskrižja s Ulicama Slavonskom i Čakovečkom, a promet će se preusmjeravati okolnim ulicama izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Policija upozorava da će se javno okupljanje snimati te da je zabranjeno nošenje oružja, predmeta pogodnih za nanošenje ozljeda, alkohol te odoru, dijelove odore, odjeću, oznake ili druga obilježja kojima se poziva li potiče na rat ili uporabu nasilja, na nacionalnu, rasnu ili vjersku mržnju ili bilo koji drugi oblik nesnošljivosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene