Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sljeme dio mainstreama

Evo gdje je CNN uvrstio Zagreb!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skijašku atmosferu u Zagrebu tijekom utrke muškog slaloma na Sljemenu ove će godine gledateljima diljem svijeta prenijeti i najpoznatija svjetska news televizija CNN International.

Ekipa CNN-a, koja je u nedjelju stigla u Zagreb, snima prilog za emisiju Alpine Edge, posvećenu najpoznatijim skijaškim centrima koji se domaćini utrka Svjetskog kupa. Zagreb se tako našao u društvu francuskog Val d'Isera, švicarskog Wengena i Lenzerheida, te austrijskih skijaških središta Schladminga i Kitzbühela.

Pročitajte i ovo Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?"

>> Gips rigao vatru: U skijanju je sve namješteno, sve se zna unaprijed!

CNN je snimio navijačku atmosferu na Sljemenu, utrku skijaških legendi te organizacijsku pozadinu cijelog događaja. Najvažniji dio reportaže iz Zagreba je razgovor s Janicom i Ivicom Kostelićem o njihovim skijaškim počecima i zajedničkom treningu, koju ekipa CNN-a snima danas na Sljemenu.

Program CNN-a dostupan je u gotovo svim zemljama svijeta, pa će priča o Zagrebu kao jednom od vodećih središta Svjetskog kupa stići do više od 250 milijuna kućanstava na svim kontinentima. Prema podacima Međunarodne skijaške federacije (FIS), sljemenske utrke su po svim parametrima među najgledanijim utrkama Svjetskog kupa.

TV prijenos ženskog slaloma održanog prošlog petka išao je u 20 zemalja Europe, Sjeverne Amerike i Azije, a snimke, vijesti i reportaže u još 50-ak zemalja svijeta. Mušku utrku koja se vozila u nedjelju prenosile su TV postaje u 25 zemalja svijeta, te Eurosport Europe, Eurosport Asia i ESPN Latin and South America.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene