Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Unosan biznis

Cijena zlata nije fiksna pa otkupljivači 'deru' građane na obiteljskom nakitu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas kada se sve prodaje, pa i nasljedstvo koje se u obitelji čuvalo generacijama, valja biti na oprezu.

Zlato kotira vrlo visoko, cijene nikad nisu bile više. Mnogi u tome vide priliku da na barem kratko isplivaju iz dugova, a drugi pak, da na otkupu zarade stotine tisuća.

Pročitajte i ovo PR OTLKUP ZLATA Vrlo popularna usluga otkupa zlata dostupna je i vama pr OTKUP ZLATA U samo par minuta do toliko željene gotovine

Dvije tone zlata je samo prošle godine prešlo preko granice. Posao oko zlata, nikad nije bio aktualniji. Na svakom koraku neka otkupljivačnica. Posao cvijeta. Jedan od najvećih igrača u ovom poslu Loris Dessardo, u godinu i pol dana s partnerima je otvorio 200-tinjak poslovnica za otkup diljem zemlje. Do kraja godine planiraju zaokružiti na 300.

Otkupljivači tvrde - prodaje se sve! Od nakita, lom zlata pa čak i zlatni zubi. Ljudi se rješavaju svega što im ne treba. Čak i onih stvari za koje su senitimentalno vezani. Nema se, računi dolaze i moraju se podmiriti tako da je ovo jedan od najlogičnijih poteza.

Kristijan Domdjoni, i sam zlatar, otvorio je portal za pomoć svima koji žele prodati zlato. Tvrdi, mjesta za prevare kod otkupa ima, osobito kad je u pitanju cijena zlata koja bi trebala biti fiksna. A u to smo se i sami uvjerili. Na samo nekoliko metara udaljenosti dva su obrta za otkup zlata koje smo posjetili. Za isti zlatni lanac u jednom su nam nudili 1.825, a u drugom čak 2.202 kuna.

Mali zlatari tvrde da su im otkupljivači nelojalna konkurencija. Sve o trgovini zlatom i izvozu doznajte u prilogu Provjerenog.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene