Godina koja nam polako izmiče obilježena je mnogim događajima, od kojih se nerjetko ističu oni crnih posljedica. No, 2015. nije bila samo crna, bila je i lijepa i čarobna, a tome svjedoče i ove fotografije.


Ako ste ove godine doživjeli čaroban trenutak, vidjeli nešto posebno, bili na posebnom mjestu ili događaju, fotografirali čaroliju prirode, gradova ili ljudi, pošaljite nam taj poseban trenutak na moj.report@novatv.hr i na taj način ćete doprinjeti da se godina na izmaku pamti i po nečem doista lijepom. Vaš Dnevnik.hr.

Pogled sa sljemenskog vidikovca na Zagreb obavijen gustom maglom početkom prosinca očarao je mnoge.

Vezani članci Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) Proslavili smo Božić, ide Nova godina: Kad stavimo u omjer dobro i loše, uvijek prevagne dobrota Pregled pravosudne 2017. godine (Foto: Davor Javorovic/Borna Filic/Sanjin Strukic/PIXSELL) Od Agrokora i Dinama do javnih blagajni: Što je obilježilo pravosudnu 2017. godinu?

Kad uljana repica zažuti slavonska polja, pčelari postave košnice i nebo se nabora "ovčicama", događa se ovakav čaroban trenutak.

Pogled na osječku promenadu u suton je čarolija sama po sebi. Fotografija je samo dokaz.

Ova napuštena kuna, je udomljena i vrlo brzo je prijatelje pronašla u psima. Trenutak u kojem se igra u šumi vidljivo je poseban.

Kad riječka Armada otkriva novi grafit, onda to znaju i adekvatno popratiti - ogromnom bakljadom na krovovima nebodera u naselju Rastočine. Iz daljine, prizor je impresivan, a krovoi se doimaju kao da doslovno izgaraju.

Perzeidi, poznati i kao Suze Svetog Lovre su jedan od najljepših i najaktivnijih pljuskova meteora tijekom godine. Ovako je to izgledalo ove godine u kolovozu.

Izlazak sunca nad zagorske brege obavijene maglom, čaroban je trenutak koji je zaslužio svoje mjesto u ovoj galeriji. Ovaj je snimljen na Varaždinbregu.

Igra mačke i miša je klasik. Sve dok ne vidite ovakvu fotografiju. Jednostavno preslatko.

Baliranje slame uvijek ostavlja zanimljive uzorke u polju. Čaroliju je samo potrebno fotografirati.

Proljeće je eksplozija zelenila, no jesen je eksplozija svih boja. Ova fotografija snimljena je na obroncima Učke.

Trg kralja Tomislava popularno je okupljalište u Zagrebu, a kad je na njemu još i koncertni događaj, onda je to povod i za vizualni spektakl. Kako je advent još uvijek aktualan, odabrali smo koncertni događaj iz lipnja ove godine.

Na četvrtom katu zgrade u Dubravi u stanu jedne obitelji, na prozoru, u tegli, iz pet jaja izlegli su se mali sokoli.

Zalazak sunca iznad Kvarnera ne veseli samo ljude. U ovom zalasku, uživali su i labudovi. Čarolija na čaroliju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook