Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'realna opcija'

Čačićevi reformisti: Izbore treba raspisati odmah!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Refomisti Radimira Čačića pozivaju na izbore što prije.

Predsjedništvo Narodne stranke - reformista ocijenilo je u utorak kako se izvanredni izbori realna opcija nefunkcionalnoj vladi te kako ih je nužno raspisati odmah.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reakcija na komentare premijera Čačić se obrušio na Plenkovića: "On je bio debelo u komunističkom gnijezdu kad su mene osudili" Radimir Čačić ''Neovisnost od bilo koga u Zagrebu'' Čačić će se kandidirati za još jedan mandat na čelu županije, najavio i projekte vrijedne 2,5 milijardi kuna: ''Prihvaćam ovaj izazov''

"Politička i ekonomska situacija i štete koje su posljedica nepostojanja funkcionalne Vlade zahtjevaju preuzimanje odgovornosti i ostavku svih članova Vlade. Izvanredni izbori, uprkos rizicima potpune anarhije na političkoj sceni Hrvatske i ekonomskim štetama, su realna opcija kao alternativa nefunkcionalnoj Vladi i nužno ih je raspisati odmah", stoji u kratkom priopćenju reformista.

Podsjetimo, kako je u Izvanrednim vijestima Nove Tv izvijestio Andrija Jarak, te kako je i sam Karamarklo potvrdio, Karamarko se danas susreo i s Radimirom Čačićem.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene