Mostovci su na Glavnom odboru razgovarali o unutarnjoj organizaciji stranke, donijeli su financijski plan za 2018. godinu te razgovarali o zakonskim inicijativama koje će pokrenuti u idućim mjesecima.

Galerija


U fokusu Mosta bit će reforma pravosuđa, mjere za gospodarstvo i poduzetnike i demografske inicijative. Donijet će i plan mjera za efikasniju državu, manje birokracije i efikasniju upravu. Vrijeme do novog zasjedanja sabora iskoristit će za rad na terenu.

Vezani članci Most predstavio program za izbore Most predstavio program za izbore: "Ponudili smo ono što je realno i ostvarivo" Vlaho Orepić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Orepić kritizirao Petrova i Grmoju: "Most treba resetirati na polazne postavke"

S Vlahom Orepićem koji je napustio klub zastupnika, kaže Božo Petrov, nada se korektnoj suradnji ubuduće.

"Ja mogu reći samo što se tiče gospodina Orepića, o bivšima sve najbolje. Mi ćemo podržati apsolutno sve njegove prijedloge koje smatramo da idu za opću dobrobit građana RH, s druge strane očekujemo isto tako njegovu podršku s obzirom da je naglasio konstruktivnost za sve naše prijedloge", poručio je Petrov.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr