Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loša EU politika

MOST poslao poruku Vladi sa Pelješkog mosta: "Onaj tko na testu ispuni 17 posto zna se koliko u školi dobije"

Nositelj liste MOST-a za EU izbore Božo Petrov (Foto: Dnevnik.hr)
Nositelj liste MOST-a za EU izbore Božo Petrov (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Nositelj liste MOST-a za EU izbore Božo Petrov (Foto: Dnevnik.hr) Nositelj liste MOST-a za EU izbore Božo Petrov (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Kandidat za EU izbore Miro Bulj (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Božo Petrov i Miro Bulj, MOST-ovi kandidati na izborima za Europski parlament, kritizirali su Vladinu politiku u Europskoj Uniji. S mjesta gdje se gradi Pelješki most poručili su kako je porazno da je Hrvatska povukla tek 17 posto predviđenih sredstava iz europskih fondova.

Nositelj liste za EU izbore Božo Petrov upozorio je da će Hrvatska morati platiti 600 milijuna kuna sankcija. “Problem im je, kažu, jer nemaju novaca za izgraditi jednu dječju bolnicu u Zagrebu. To im je problem, ali nije im problem platiti svojih 600 milijuna grešaka, to je porazno. A onaj tko na testu ispuni 17 posto zna se koliko u školi dobije, dobije nedovoljan“, rekao je Petrov.

Pročitajte i ovo Raskol u Mostu - 4 analiza raskola Kako se slomio Most? "Nije kriva samo lista, problemi se vuku iz kampanje" Marin Miletić i Marija Selak Raspudić Anketa Dnevnika Nove TV Na čijoj ste strani po pitanju raskola u Mostu? Pogledajte kako ste glasali

Kandidat za EU Miro Bulj složio se sa izjavom Petrova. “To su rezultati porazni hrvatske politike u europskoj uniji koju tribamo hitno mijenjati jer hrvatske države neće biti. Šest peljeških mostova je uplaćeno u europsku kasu dok mi gradimo jedan pelješki most“, kaže Bulj.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene