Božo Petrov i Miro Bulj, MOST-ovi kandidati na izborima za Europski parlament, kritizirali su Vladinu politiku u Europskoj Uniji. S mjesta gdje se gradi Pelješki most poručili su kako je porazno da je Hrvatska povukla tek 17 posto predviđenih sredstava iz europskih fondova.

Galerija


Nositelj liste za EU izbore Božo Petrov upozorio je da će Hrvatska morati platiti 600 milijuna kuna sankcija. “Problem im je, kažu, jer nemaju novaca za izgraditi jednu dječju bolnicu u Zagrebu. To im je problem, ali nije im problem platiti svojih 600 milijuna grešaka, to je porazno. A onaj tko na testu ispuni 17 posto zna se koliko u školi dobije, dobije nedovoljan“, rekao je Petrov.

Vezani članci Zvonimir Troskot, Stjepo Bartulica Mostu se pridružio obraćenik i bivši reprezentativac, a Bartulica i službeno u Domovinskom pokretu Sjednica Vlade iz 2017. godine Odlazi glavna tajnica Vlade, poznata po poslu za koji ju je delegirao premijer: "Molim tajnicu da pripremi odluku o razrješenju"

Kandidat za EU Miro Bulj složio se sa izjavom Petrova. “To su rezultati porazni hrvatske politike u europskoj uniji koju tribamo hitno mijenjati jer hrvatske države neće biti. Šest peljeških mostova je uplaćeno u europsku kasu dok mi gradimo jedan pelješki most“, kaže Bulj.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr