Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar unutarnjih poslova

Božinović za Dnevnik Nove TV otkrio zašto policija nije odmah objavila kad je ministrici Žalac istekla vozačka

Ministar Božinović o slučaju Žalac (Foto: DNEVNIK.hr)
Ministar Božinović o slučaju Žalac (Foto: DNEVNIK.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ministar Božinović o slučaju Žalac (Foto: DNEVNIK.hr) Galerija 1/1 >>
"Hrvatska policija je odmah izašla na mjesto događaja i obavila je sve radnje koje inače obavlja, čak je dala i jedno priopćenje više nego što obično daju", kaže ministar unutarnjih poslova.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović za Dnevnik Nove TV odgovorio je na pitanje zašto policija nije odmah objavila informaciju o datumu isteka vozačke dozvole ministrice Žalac.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak i Bojan Ivošević Brz odgovor Puljak i Ivošević reagirali na Božinovićev poziv na davanje ostavke: "Ključno je priznanje policije" Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..."

"Hrvatska policija je odmah izašla na mjesto događaja i obavila je sve radnje koje inače obavlja, čak je dala i jedno priopćenje više nego što obično daju, upravo zbog interesa javnosti, gdje je objasnila, recimo to tako, hodogram onoga što se događalo. Što se tiče svih elemenata koji su bitni u tom postupku, sačinjeno je izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu, a što se tiče objave ovog datuma kad je istekla vozačka dozvola, mislim da je najbolje da je to učinila upravo ministrica Žalac", rekao je Božinović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene