Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija na Crobarometar

Glavašević: "Nakon Božića, mi u vodstvu SDP-a moramo se suočiti s nekim neugodnim istinama"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon objave rezultata istraživanja Crobarometra u Dnevniku Nove TV počele su se po društvenim mrežama javljati i prve reakcije.

Bojan Glavašević, član Predsjedništva SDP-a, na Twitteru je komentirao loš rejting SDP-a. "Nakon Božića, svi mi u vodstvu @SDPHrvatske trebamo se suočiti s nekim neugodnim istinama i odlukama. Ima nas koji smo to učinili još davno. Izabran sam da se borim za progresivnu, europsku Hrvatsku. Svi koji su mi dali povjerenje trebaju znati da ne namjeravam odustati", napisao je Bojan Glavašević.

Pročitajte i ovo Crobarometar 25.03.2024. - 2 Istraživanje Dnevnika Nove TV HDZ se oglasio o rezultatima Crobarometra: "Milanović se utopio u vlastitoj rijeci balkanštine i prostaštva" Andrej Plenković Nakon objave Crobarometra Plenković komentirao istraživanje Dnevnika Nove TV: ''Kad se HDZ zalaufa, bit ćemo kao zagorski cug''

Podsjećamo, iz posljednjeg ovogodišnjeg Crobarometra kojeg donosi Dnevnik Nove TV vidljivo je ako hrvatska politička scena 2017. godinu završava s HDZ-om kao prvom opcijom, SDP-om, najjačom oporbenom strankom u padu te Živim zidom koji dobiva sve više pristaša.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene