Bojan Glavašević (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Bojan Glavašević (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nakon objave rezultata istraživanja Crobarometra u Dnevniku Nove TV počele su se po društvenim mrežama javljati i prve reakcije.


Bojan Glavašević, član Predsjedništva SDP-a, na Twitteru je komentirao loš rejting SDP-a. "Nakon Božića, svi mi u vodstvu @SDPHrvatske trebamo se suočiti s nekim neugodnim istinama i odlukama. Ima nas koji smo to učinili još davno. Izabran sam da se borim za progresivnu, europsku Hrvatsku. Svi koji su mi dali povjerenje trebaju znati da ne namjeravam odustati", napisao je Bojan Glavašević.

Vezani članci Crobarometar za lipanj 2021. - 3 HDZ rejtingom može biti zadovoljan, a SDP stoji gore nego ikad. Novo ime preuzelo listu najpopularnijih političara Saborski zastupnik Marin Miletić Miletić u Saboru o cijepljenju: ''Covidoideolozi kao da su stvorili covidoreligiju''

Podsjećamo, iz posljednjeg ovogodišnjeg Crobarometra kojeg donosi Dnevnik Nove TV vidljivo je ako hrvatska politička scena 2017. godinu završava s HDZ-om kao prvom opcijom, SDP-om, najjačom oporbenom strankom u padu te Živim zidom koji dobiva sve više pristaša.