Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio na policiji

Sin (38) se iz kafića vratio s tri djevojke, a onda je u sobu došla majka: "Ajde, odi lijepo u svoju sobu..."

Mladić s dvije djevojke, ilustracija (Guliver/Thinkstock)
Mladić s dvije djevojke, ilustracija (Guliver/Thinkstock)
Srećka (38) policiji je prijavila vlastita majka nakon što ga je usred noći zatekla u sobi s tri djevojke.

Proglašen je krivim i dosuđeno mu je 2100 kuna kazne jer je u siječnju ove godine oko 2:40 preglasnom glazbom i dovođenjem tri djevojke u kuću povrijedio dostojanstvo vlastite majke (58). No Srećko ne mora platiti ni kune jer mu se u kaznu uračunava sedam dana pritvora.

Policiju je u sitne noćne sate pozvala upravo majka koja nije mogla spavati zbog veselog društva. Nakon što je ušla u dnevni boravak na katu, u kojem je sin s tri djevojke gledao glazbene spotove na MTV-ju, Srećko joj je prišao, primio za ruku i uputio natrag uz riječi: "Ajde, odi lijepo u svoju sobu." Tako stoji u policijskom izvještaju, a majka na suđenju nije željela svjedočiti protiv sina niti je tražila zabranu približavanja i izgon iz obiteljske kuće, piše Podravski.hr.

"Želim samo da se liječi od alkohola", navela je majka policiji.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena Ilustracija Priopćila policija Nasilnik s Rive koji je napao dvije žene dobio kaznenu prijavu

Njezinu je sinu izmjereno 0,98 promila alkohola u krvi.

"Došao sam kući oko 1 sat iza ponoći i sa mnom tri djevojke. Nisu imale kako doma, a ja ih nisam mogao voziti jer sam malo popio, ali samo dva piva i doma dva pelinkovca. Cure su pile sokove i jele kekse. Slušali smo glazbu na televiziji, ali nismo bili preglasni. Točno je da sam u kafiću pušio marihuanu, ali, ljudi moji, pa to nije droga. Majka je poslije 2 došla k nama, ali nisam se svađao niti vikao. Rekao sam joj samo da ode spavati u svoju sobu i nakon toga mi nije ništa rekla", svjedočio je Srećko.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene