Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vrebao maloljetnicu

Bivši šef katoličkih skauta, osuđeni pedofil, dobio dodatnih pet i pol godina zatvora zbog novih zlodjela

Bivši šef riječkih katoličkih skauta dobio dodanih pet i pol godina zatvora zbog pedofilije
Bivši šef riječkih katoličkih skauta dobio dodanih pet i pol godina zatvora zbog pedofilije Foto: Katolički skauti/Youtube
Mate Mrša, 26-godišnji bivši voditelj riječkih katoličkih skauta, dobio je dodanih pet i pol godina zatvora zbog pedofilije.

Bivši voditelj riječkih katoličkih skauta, 26-godišnji Mate Mrša nepravomoćno je osuđen na dodatnih pet i pol godina zatvorske kazne.

Mrša je osuđen zbog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta. Usto, dobio je i sigurnosnu mjeru zabrane pristupa internetu, a upravo je jednu maloljetnicu vrebao s lažnih profila na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe

Kako piše Index, riječ je o maloljetnici s područja Varaždinske županije kojoj je Mrša pristupio s nekoliko lažnih profila na društvenim mrežama, a istovremeno je bio svjestan da je riječ o maloljetnoj osobi.

Činjenica da žrtva nije povezana s riječkim katoličkim skautima govori da je Mrša žrtve tražio i u drugim skupinama diljem Hrvatske.

Pročitajte i ovo Avdijivka Novi gubici Ukrajina ostala bez dijela teritorija: Obećana pomoć Zapada nije stigla

Bivši šef riječkih katoličkih skauta već je jednom dobio osam godina zatvora zbog pedofilije, a navodi se da je na riječkom području počinio više od 30-ak kaznenih djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene