Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija reagirala na vrijeme

Pedofil (64) porukama pokušao namamiti 14-godišnjakinju: Predlagao da se nađu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podiglo je optužnicu protiv 64-godišnjaka, tereteći ga da je putem SMS poruka mamio dijete kako bi zadovoljio svoje spolne potrebe, što je na kraju spriječeno jer su poruke prijavljene policiji.

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podiglo je optužnicu protiv 64-godišnjaka kojeg se tereti da je putem SMS poruka mamio dijete da bi zadovoljio svoje spolne potrebe. To je u konačnici spriječeno jer su poruke prijavljene policiju.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak Nedjelje razdora Puljak oštro odgovorio Plenkoviću: "Znate li vi koja je sedma Božja zapovijed?"

Muškarca terete da je kazneno djelo mamljenja djece radi zadovoljenja spolnih potreba počinio lani od 23. kolovoza do 22. rujna u jednom mjestu na bjelovarskom području.

Okrivljenik je prema optužnici na broj djeteta poslao više SMS poruka iako je bio svjestan da nije navršila 15 godina života.

Pročitajte i ovo Na molitvenom skupu u Rijeci napadnut fotoreporter FaH-a Intervenirala policija Novi detalji napada na molitvi u Rijeci: Dvaput napao fotoreportera i prijetio mu

Do susreta kojeg je okrivljenik predlagao nije došlo jer su poruke pravovremeno prijavljene policiji, izvijestilo je u subotu bjelovarsko Općinsko državno odvjetništvo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene