Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KBC Split

Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Prema neslužbenim informacijama, napad se dogodio u ulici Put Pazdigrada, a ozlijeđeni muškarac prevezen je u bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć.

Novi incident u Splitu dogodio se u utorak kasno navečer kad je oštrim predmetom ozlijeđen muškarac, zbog čega je primljen u bolnicu. Ozlijeđenom muškarcu pružena je liječnička pomoć i konstatirana lakša tjelesna ozljeda te je otpušten iz bolnice, javlja policija.

Prema prvim informacijama, policija je zbog toga u postaju dovela dvojicu muškaraca koje povezuju s događajem.

Pročitajte i ovo Premijera filma o Ratku Rudiću - 9 Film Dejana Aćimovića Političku elitu u kinu okupio Ratko Rudić: Pogledajte tko je sve došao na premijeru

Incident se dogodio oko 22:50, a policija je primila dojavu muškarca koji je rekao da je na području Splita ozlijeđen oštrim predmetom.

"Muškarac je prevezen u bolnicu na pružanje liječničke pomoći. Utvrđeno je da je u alkoholiziranom stanju", kratko su kazali u policiji.

Split se još nije oporavio od šokantnog ubojstva 22-godišnjeg Luke Bančića, kojega je u noći na subotu nožem na ulici u središtu grada ubio lokalni narkoman prethodno tražeći od njega novac. Samo četiri dana nakon toga na ulicama grada i dalje se razračunava noževima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene