Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Beba heroj napokon otišla kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon tri mjeseca strepnje u četvrtak su Ivica (29) i Andreja (28) Rubes ushićeni odveli kući iz Petrove bolnice svoju 2300 grama tešku i 42 centimetra dugu kćer Magdalenu koja je rođena sa samo 660 grama i 31 centimentrom dužine.

- Bilo nam je teško, bili smo puni strepnje i iščekivanja hoće li joj biti dobro. Veselili smo se svakom gramu koji je dobila i više od ičeg čekali ovaj trenutak - ispričala je mama Andreja, koja je svoju djevojčicu svakodnevno posjećivala na Odjelu neonatologije u Petrovoj. 

Pročitajte i ovo Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

Kad smo prvi put u srpnju pisali o Magdaleni, nismo joj znali ime. Postala je tada beba heroj. Rođena je 4. srpnja sa samo 660 grama, a ubrzo nakon rođenja pala je na nevjerojatnih 580 grama.

U prva dva tjedna života preživjela je i žuticu, a fascinantna je snaga kojom se tako maleno biće izborilo za život.  Magdalena je u bolnici provela tri mjeseca pod stalnom skrbi osoblja Neonatologije.

Njezini roditelji od srca su zahvalni liječnicima KB-a Sestre milosrdnice koji su vodili Andrejinu trudnoću te sestrama i liječnicima Petrove koji su se nesebično brinuli o djevojčici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene