Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bandić u Bratislavi o obnovi tramvajskog sustava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić razgovarao je danas u Bratislavi s gradonačelnikom glavnog grada Slovačke Andrejom Durkovskim o suradnji u obnovi tramvajskog sustava u Bratislavi, priopćeno je iz Ureda zagrebačkog gradonačelnika.

Hrvatskom konzorciju CROTRAM već je upućen poziv za davanje ponude za obnovu tramvajskog sustava slovačkog glavnog grada.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe CEZIH ponovo neće biti dostupan zbog planiranih radova NIJE PRVI PUT Pacijenti neće moći do uputnica i recepata: CEZIH prestaje s radom, objavljeno do kada

Gradonačelnik Bratislave predstavio je aktualni projekt prelaska tramvaja preko Dunava koji će biti realiziran u iduće četiri godine te je inicirao suradnju stručnjaka oba grada na tom projektu.

Durkovski je predložio da slovački stručnjaci dođu u Zagreb u službeni posjet ZET-u i CROTRAM-u kako bi se detaljnije informirali o zagrebačkom niskopodnom tramvaju, jednom od poznatijih hrvatskih potencijalnih izvoznih proizvoda, navodi se u priopćenju iz Ureda zagrebačkog gradonačelnika.

Bandić i Durkovski na sastanku su, u povodu 15. godišnjice uspostave diplomatskih odnosa Slovačke i Hrvatske, dogovorili početak kulturne suradnje dviju metropola.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene