Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bandić: Ja to radim skriveno i do kraja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljene fotografije zagrebačkog ministra zdravstva dr. Zvonimira Šostara kako se zabavlja sa striptizetom, snimljene su prije dvije i pol godine u restoranu Trandika za vrijeme njegove proslave rođendana.

- To je bilo za moj rođendan, a trebalo je biti iznenađenje za mene. Znanci su mi rekli da će tamo zaplesati i trbušna plesačica, no dočekala me striptizeta. Nisam se odmah snašao, ali čim sam shvatio o čemu je riječ, otišao sam doma - rekao je za Večernji list pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje dr. Zvonimir Šostar, koji je trenutačno u Italiji na skijanju s obitelji. Sa zabave ga je, kaže, kući odveo prijatelj Neno Ninčević.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ODBJEGLI TAJKUN Miroslav Kutle o braći Pripuz: "Znam sve što su radili u gradu. Bandić je na početku karijere bio njihov projekt" Slika nije dostupna Bandić za striptiz zna već tri mjeseca

- Zabavu nisam organizirao ni platio, nisam ni znao što me tamo čeka. Sve je organizirao, a i mene je fotografirao moj znanac, kojem još ne želim otkriti ime, jer o svemu želim razmisliti hladne glave - kaže dr. Šostar te dodaje kako je zanimljivo da su fotografije puštene u javnost upravo sada.

- Pogledao sam fotke na internetu i jedino što mogu zaključiti jest da su napravljene vrlo profesionalno. Žao mi je samo moje žene i djece, sva sreća da nismo u Hrvatskoj i da mi kćeri to ne vide - objasnio je Šostar. Šostarovi stranački kolege javno su osudili ovaj način zabave.

- To je neprimjereno ponašanje za čovjeka koji je član moga tima - rekao je jučer gradonačelnik Milan Bandić, a slično su priopćenjem reagirali iz ureda za odnose s javnošću SDP-a. Čini se da neugodna situacija u kojoj se Šostar našao zabavlja njegove kolege iz Gradskog poglavarstva.

- Meni Šostar na slikama izgleda kao da ga netko zlostavlja - kroza smijeh je rekao Slobodan Ljubičić. Bandić je u svojim šalama otišao još dalje.

- Ja takve stvari radim skriveno i do kraja - rekao je Bandić koji vjeruje da su slike nastale nakon Šostarove proslave rođendana na kojoj je primljen u SDP.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene