Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bila je uporna

Bakica sa psom došla u policijsku postaju, a onda je nastao kaos: Sada mora platiti kaznu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Josip Bandic/Cropix
83-godišnjakinja je uvela psa bez brnjice u hodnik policijske postaje unatoč policijskim upozorenjima da psa priveže izvan policijskih prostora, ignorirala je njihovu zamolbu i drsko im odgovarala.

Prije nekoliko dana policija je uz druge prekršaje iz domene javnog reda i mira, evidentirala i događaj u Opatiji, gdje je 83-godišnja hrvatska državljanka uvela psa bez brnjice u hodnik policijske postaje.

Kada su je policijski službenici upozorili i zamolili da izađe iz hodnika te psa priveže izvan policijskih prostora, ignorirala je njihovu zamolbu i drsko im odgovarala te potom psa zavezala na ulazna vrata postaje i time spriječila ulazak i izlazak stranaka, ali i izazvala strah kod pojedinih građana od životinje na vratima.

Pročitajte i ovo Policija Užas Stravičan zločin šokirao Zagorje: Uhićena majka koja je ubila tek rođenu bebu

83-godišnjakinja je uporno odbijala upozorenja i zapovijedi policijskih službenika pa je tek nakon naredbe da će biti uhićena odvezala psa s vrata postaje i udaljila ga iz policijskog prostora.

Zbog počinjenog prekršaja iz domene remećenja javnog reda i mira 83-godišnjakinja je prekršajno sankcionirana u skladu s odredbama članka 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika akcija Dileri i drogeraši padali kao muhe: Nakon dojava policajci krenuli u veliki lov

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Nove sankcije Savjetnik američkog predsjednika: "Zabrinuti smo zbog Dodikovih postupaka, reagirat ćemo na prijetnje"

S ciljem sprječavanja i ponavljanja takvih i sličnih događaja, podsjećamju se građani da je zabranjen ulazak sa životinjama u prostorije državnih institucija. K tome se pozivaju da svoje životinje drže pod nadzorom, posebice pse u šetnji na otvorenom, kako ne bi slučajno ozlijedili djecu ili druge osobe u blizini.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene