Obavijesti Video Pretražite Navigacija
još je i prijetila

Psi napadali i izgrizli ljude u Zagrebu i njihove pse: Policija uhitila 24-godišnjakinju

Pas
Pas Foto: Getty Images
Uhićena je 24-godišnja žena čiji su psi u više navrata izgrizli druge pse i njihove vlasnike.

Zagrebačka policija uhitila je 24-godišnjakinju vlasnicu dvaju pasa koji su u četvrtak u da navrata napali druga dva psa te njihove vlasnike, izvijestila je u petak Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

Policija je priopćila da je su dva psa u vlasništvu 24-godišnjakinje, najvjerojatnije mješanac pasmine cane corso i američkog staforda te mješanac belgijskog ovčara, američkog staforda i afričkog goniča lavova, napali u četvrtak oko 17,40 sati u Lošinjskoj ulici maltezera u vlasništvu 53-godišnjakinje, a zatim i nju, ugrizavši je za rame.

Pročitajte i ovo Najavljen pojačan nadzor u prometu pojačani nadzor Vozači, pripremite se: Policija najavila posebnu akciju u cijeloj Hrvatskoj

Istog dana, oko 18,20 sati u Parku Kate Šoljić, isti su psi napali i ugrizli psa pasmine shibaino u vlasništvu 31-godišnjaka, a zatim i njega za podlakticu, po šakama ruku i oba koljena. Policija dodaje da je 24-godišnjakinja nešto kasnije zaprijetila 53-godišnjem suprugu ranije napadnute 53-godišnjakinje.

Po saznanju o događajima, 24-godišnjakinja koja se dovodi u svezu s napadima je uhićena, dok je liječnička pomoć 53-godišnjakinji i 31-godišnjaku pružena u KB Sestara Milosrdnica gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. PUZ nadodaje da je na mjestu događaja obavljen očevid te da je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Vojne tenzije Drama zbog Putinova posjeta dalekoj zemlji: Rusi skrivaju datum kada ide

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene