U Zadru je jutros vozačica automobilom sletjela s ceste i završila na molu za vezivanje čamaca. Vatrogasci su šokiranu ženu spasili iz automobila, a za Dnevnik Nove TV ispričala je što se dogodilo.

Galerija


Na Obali kneza Trpimira u Zadru jutros je 40-godišnja vozačica automobilom sletjela s ceste i zaustavila se na molu za vezivanje čamaca.

Vezani članci Vršnjačko nasilje u Zadru Kaznena prijava dvojici maloljetnika koji su u Zadru pretukli 14-godišnjaka. Zaradio ju je i 19-godišnjak koji ga je ranije zlostavljao Vršnjačko nasilje u Zadru VIDEO Brutalno iživljavanje nad dječakom u Zadru: Pojavile se i stare snimke zlostavljanja, vršnjaci samo gledaju sa strane

Za Dnevnik Nove TV vozačica I. Š. (podaci poznati redakciji) otkrila je što se točno dogodilo na cesti kojom već godinama ide na posao. Kaže da je u jednom trenutku izgubila nadzor nad svojim automobilom i nekoliko se puta okrenula na cesti prije nego što je pomislila: ''Bože, završit ću u moru.''

Već u idućem trenutku automobil je visio s drvenog mola za čamce. 40-godišnjakinja je ostala prisebna i nazvala je vatrogasce, koji su, kaže, došli vrlo brzo.

Vozačica je na licu mjesta policiji platila novčanu kaznu u iznosu od 750 kuna.

Automobil u Zadru visio s mola za vezivanje čamaca - 5
Automobil u Zadru visio s mola za vezivanje čamaca - 3 (Foto: JVP Zadar)

Tomislav Dokoza, zapovjednik JVP-a Zadar, kazao je da je na mjesto nesreće izašlo šestero vatrogasca i dodao da su ovakve tehničke intervencije mnogo češće nego one koje uključuju vatru. Otkrio je da su se vatrogasci koristili obližnjim gumenjakom koji se nalazio u plićaku kako bi došli do vozačice zarobljene u automobilu.

Doko je objasnio i da je u cijeloj priči najvažnije bilo prvo osigurati i stabilizirati automobil kako se ne bi prevrnuo. Tek nakon toga mogli su pomoći vozačici da izađe iz automobila.

Srećom, 40-godišnjakinja je prošla bez težih ozljeda, a kaže da ju prijatelji već sada zezaju zbog ove nesvakidašnje nesreće.