Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ante Kostelić, otac Janice Kostelić, državne tajnice za sport, komentirao je incident na Braču i kazao da je dobro da nije došlo do fizičkog kontakta jer bi se u tom slučaju napadači na njegovu kćer loše proveli.


"Ja vam tu ne mogu puno komentirati, jer je Janica moje dijete i u sukobu sam interesa. Glavno je, budući da je ona cijelo vrijeme bila u autu, da nije došlo do fizičkog kontakta, a s druge strane i dobro, jer nitko s njom ne bi dobro prošao. S Janicom se ne može tek tako", kazao je Ante Kostelić u telefonskom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju u nedjelju nešto iza podneva.

Vezani članci Poznate zvijezde na teniskom spektaklu u lipnju 2005. - 6 Pogledajte kako su skijašice Janica Kostelić i Nika Fleiss izgledale prije 15 godina, koja se više promijenila? Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić razriješena dužnosti državne tajnice za šport

Upitan je li zgrožen takvim napadom na Janicu, odgovorio je: "Čujte, na mnoge stvari smo uvijek bili spremni kao u ratu. Situacija je takva kakva jest i nema mjesta za zgražanje."

Podsjetimo, Janica Kostelić je u subotu putovala na Brač kako bi u nedjelju prisustvovala finalu teniskog turnira Croatia Bol Open. Međutim, skupina huligana, među kojima je najstariji imao 27 godina, a dvojica najmlađih nepunih 18, na trajektu su je verbalno napadali i vulgarno izvrijeđali, optuživši je da je sklopila pakt s HNS-om i Zdravkom Mamićem, a kada su u luci u Supetru izišli s trajekta nastavili su s vrijeđanjem. Kostelić je sve prijavila policiji, a 12 osoba je privedeno. Za njih sedam određena je kazna od pet dana zatvora.

Protiv ovakvog postupanja protestirali su SDP-ovci koji smatraju da su neke druge dužnosnike i puno gore vrijeđali, poput njihovog bivšeg ministra Predraga Matića, ali nitko nije priveden.