Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SDP-ovci ogorčeni privođenjima na Braču

Napad na Kostelić: "48 sati od izbora novog ministra milicijski mentalitet ponovno je zavladao u MUP-u"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arsen Bauk, SDP-ov saborski zastupnik sa Brača, nezadovoljan je što su uhićeni pripadnici Torcide, koji su baš na Braču vrijeđali Janicu Kostelić, državnu tajnicu za sport. I njegov stranački kolega Peđa Grbin također kritički gleda na privođenja.

SDP-ov saborski zastupnik Arsen Bauk na svom je Facebook profilu komentirao uhićenje 12 osoba na Braču koje su privredene jer su u subotu vrijeđale državnu tajnicu za sport Janicu Kostelić.

Pročitajte i ovo Arsen Bauk otkrio kada će SDP predati liste za izbore Dotaknuo se i Grbina Bauk otkrio kada će SDP predati svoje liste: "Kandidat za premijera ne postoji u hrvatskom pravnom poretku" Arsen Bauk Kritike i pohvale Bauk nakon izjave europske tužiteljice Kovesi: "Premijera nakon europske šamarčine očekuje šamarčina hrvatskih građana"

"Predragu Matiću su upućivane i teže uvrede pa se nikog nije hapsilo zbog toga", primjetio je Bauk koji je u subotu, nakon što je vijest o napadu objavljena također komentirao događaj u kojem je ocijenio da su torcidaši samo izrazili svoje nezadovoljstvo, doduše na nepristojan način.

"Danas je skupina građana izrazila svoje nezadovoljstvo radom jedne političke dužnosnice porukama koje su u sebi imale nepristojan i uvredljiv sadržaj," ocijenio je Bauk.

Njegov stranački kolega Peđa Grbin također je na Facebooku komentirao nemili događaj te ocijenio da su privođenja pretjerana.

"Neprimjerene uvrede upućene pomoćnici ministra koja nije napravili ništa"

"Riječi i neprimjerene uvrede koje su upućene Janici Kostelić, državnoj tajnici u Vladi Republike Hrvatske ne mogu prihvatiti kao primjeren način komunikacije niti ih opravdati činjenicom da kao državna tajnica, a prije toga pomoćnica ministra, u svom resoru nije napravila ama baš ništa.

Ali činjenicu da je zbog tih riječi privedeno 12 osoba, mogu još manje. Očito je da je bilo dovoljno 48 sati od izbora novog ministra da milicijski mentalitet ponovno zavlada u MUP-u...", napisao je Grbin.

Podsjetimo, Janica Kostelić je u subotu putovala na Brač kako bi u nedjelju prisustvovala finalu teniskog turnira Croatia Bol Open. Međutim, skupina mladića, među kojima je najstariji imao 27 godina, a dvojica najmlađih nepunih 18, na trajektu su je verbalno napadali i vulgarno izvrijeđali, optuživši je da je sklopila pakt s HNS-om i Zdravkom Mamićem, a kada su u luci u Supetru izišli s trajekta nastavili su s vrijeđanjem. Kostelić je sve prijavila policiji.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene