Obavijesti Video Pretražite Navigacija
šteta od 400 tisuća kuna

Predsjednica udruge za zaštitu životinja osumnjičena za gospodarski kriminal: "Bilo je sitnih pogrešaka..."

Problemi za dubrovačku Žarkovicu - 4
Problemi za dubrovačku Žarkovicu - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Policijska uprava dubrovačko-neretvanska sumnjiči predsjednicu Društva za zaštitu životinja Dubrovnik za zlouporabu povjerenja, krivotvorenje isprava, neisplatu plaća i povredu prava iz socijalnog osiguranja.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska sumnjiči 54-godišnjakinju za više kaznenih djela iz područja gospodarskog kriminaliteta, odnosno za kaznena djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, krivotvorenje isprave, neisplatu plaća i povredu prava iz socijalnog osiguranja.

Radi se o predsjednici udruge Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik, koje upravlja utočištem Žarkovica."Možemo potvrditi da je zaista bilo nekih sitnih pogrešaka, da računovodstvo nije provelo neke stvari na najbolji način kroz poslovne knjige", rekla je odvjetnica udruge Viktorija Knežević za Dnevnik Nove TV.

Pročitajte i ovo Taxi - 2 Muke po pravilniku Problemi taksi prijevoznika: "Auto iz 2015. mi leži doma, a s autom koji je prošao 700 tisuća kilometara, iz 2001., vozim goste…"

Pročitajte i ovo Bliski susret sa slonom Wow! Bliski susreti s divljim životinjama su samo za najhrabrije, a oni su ih uspjeli snimiti izbliza

Ukupna materijalna šteta ostvarena opisanim kaznenim djelima iznosi nešto više od 416 tisuća kuna. Osumnjičena je kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu, a njena odvjetnica poručila je kako će dokazati nevinost.

"Mi smo u dosadašnjem postupku pokušali dostaviti dokaze da se Anica Sambrailo nije okoristila i nije naštetila društvu, policija nije htjela uzeti te dokaze." 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene