Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šegota još nije ispitan

Andrija Jarak o novoj rundi uhićenja u Zagrebu: ''Imao je dva mjeseca da skloni sporne dokumente. Ali ovdje je ključni dokaz ono što su istražitelji čuli u slušalicama''

Dvoje od petero uhićenih u Zagrebu u srijedu ujutro ispitano je u USKOK-u, a policija je oko 19 sati završila pretres u domu Patrika Šegote, uhićenog direktora ZagrebParkinga.

Nakon još jedne runde uhićenja u Zagrebu, ispitane su dvije osobe, a jedna od njih je službenica zemljišno-knjižnog odjela Općinskog suda u Sesvetama, izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak. 

Patrik Šegota i njegova sestra još nisu ispitani u USKOK-u, a oko 19 sati pretresen je njegov stan u Zagrebu.

''Kako doznajemo, postoji još jedna nekretnina koju istražitelji moraju pretresi i tek će onda biti doveden na ispitivanje. Za očekivati je da će se to dogoditi u četvrtak.

Ukupno je pet osoba uhićeno u tri županije. Višemjesečno praćenje i prisluškivanje Milana Bandića dovelo je do ovih uhićenja jer su istražitelji predstavili te brojne komunikacije i došli do afera vezanih za Gradska groblja.

Pročitajte i ovo Vladimir Terešak, odvjetnik Patrika Šegote uhićen u dubrovniku Odvjetnik Patrika Šegote otkrio detalje uhićenja i za što sve terete bivšeg šefa Gradskih groblja: ''S obzirom na to da ga se dulje vrijeme prisluškivalo...''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UHIĆENO PETERO LJUDI Šegotu doveli u Zagreb, odvjetnik otkrio za što ga se tereti: "To ima veze s javnim natječajima oko kućica i nekim građevinskim radovima na groblju"

Terete ga za dvije stvari. Osim spornih kućica, tu je i obnova groblja od štete nastale nakon potresa. Riječ je o višemilijunskom poslu. Šegotu se tereti da je primio nekoliko stotina tisuća kuna mita'', podsjetio je Jarak. Dodaje i da je Šegota ''imao dva mjeseca da makne sve sporne dokumente i papire''.

''Međutim, ovdje očito nisu ključni ti dokumenti, nego ono što su slušalicama čuli istražitelji PNUSKOK-a i to će biti ključni dokaz'', istaknuo je Jarak.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene