Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi izbacivanje?

Plenković o Hasanbegoviću: ''Statut je sasvim jasan i ne dopušta fleksibilnost''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenković i predsjednik HDZ-a sudjelovao je na predstavljanju kandidata i kandidatkinja HDZ-a za gradonačelnika Grada Zagreba, Gradsku skupštinu, vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora na lokalnim izborima.

Andrej Plenković je tom prilikom komentirao još jednom i činjenicu da je Zlatko Hasanbegović na kandidacijskoj listi Brune Esih za Zagreb.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Zamalo ostao bez glasa Plenković u zanosu komentirao rezultate istraživanja Dnevnika Nove TV: "Pokažimo svima tko je najveća stranka u Hrvatskoj'' Andrej Plenković Intervju uoči izbora Plenković otkrio koje uhićenje je promijenilo Milanovićevo ponašanje, priznao i veliku grešku: "Ona nije trebala biti u Vladi"

"Statut je sasvim jasan i ne dopušta fleksibilnost, ne može se biti član ako ste na drugoj listi, tu dilema nema", rekao je Plenković, praćen pljeskom prisutnih članova stranke, javlja N1.

Premijer je također istaknuo da su pred njim i HDZ-om nakon lokalnih izbora dva zadatka - rekonfigurirati Vladu i predložiti ministre.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene