Premijer Plenković u Bruxellesu je odgovorio na novinarsko pitanje je li izabran nasljednik Ante Ramljaka.

Galerija


Premijer Andrej Plenković u Bruxellesu je sudjelovao na Međunarodnoj konferenciji na visokoj razini o Sahelu, nakon koje je dao izjavu za medije.

Vezani članci Ivica Todorić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Zbog neuredne dostave poziva odgođena sudska odluka o prvoj optužnici protiv Todorića Problemi s hrvatskom zastavom u Londonu (Foto: Dnevnik.hr) Problemi s hrvatskom zastavom: Organizatori tek iz trećeg pokušaja uspjeli pronaći onu pravu

Novinare je zanimalo može li pokretanje opoziva od strane oporbe narušiti Vladu, kao i je li izabran nasljednik Ante Ramljaka.

"Puno sam toga pročitao tijekom ovoga procesa. Vodimo razgovore diskretno, ima nekoliko imena, ima nekoliko ljudi koji su prihvatili", rekao je premijer.

Komentirajući inicijativu oporbe, rekao je: "To je još jedna, čini mi se peta. Prema tome, utakmica traje, a oni neka vidi kojim smjerom hoće imati odgovornost u ovako važnom političkom procesu."

Podsjetimo, Ante Ramljak podnio je neopozivu ostavku na mjestu izvanrednog povjerenika za Agrokor.

Premijer Andrej Plenković još nema njegova nasljednika, no najavio je da će Vlada novu izvanrednu upravu Agrokora predložiti početkom idućeg tjedna te da će novi povjerenik imati i zamjenika.