Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ispitani svi svjedoci

Osumnjičeni u aferi Uljanik izašli na slobodu, muškarac u pratnji bivšeg direktora vikao na novinare

Brodogradilište Uljanik (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Brodogradilište Uljanik (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Brodogradilište Uljanik (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Brodogradilište Uljanik (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Radnici Uljanika i dalje u štrajku (Foto: Dnevnik.hr) Radnici Uljanika i dalje u štrajku (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Gianni Rossanda izlazi iz zatvora (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Bivši predsjednik Uprave Uljanik grupe Gianni Rossanda, bivši članovi Uprave Marinko Brgić i Veljko Grbac, bivši predsjednik Uprave "3. maja" Maksimilijan Percan, bivši direktori Uljanik plovidbe Dragutin Pavletić i Uljanik Brodogradilišta Silvan Kranjc danas izlaze iz istražnog zatvora.

Državno odvjetništvo obavijestilo je nadležni sud o tome da su ispitani svi svjedoci tijekom istrage koja se vodi protiv bivših direktora i članova uprave Uljanika i 3. maja.

Pročitajte i ovo Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici Ilustracija Liječnici u šoku Cure stravični detalji: Majka monstrum kćeri (4) u sok stavljala lijekove, doza pogubna i za odraslu osobu

Bivši direktor Uljanik plovidbe Dragutin Pavletić izašao je u pratnji žene i muškarca koji je vikao na novinare i snimatelje. Iz zatvora su izašli i Brgić i Rossanda koji nisu bili raspoloženi za davanje izjava, a očekuje se još i izlazak Silvana Kranjca. 

Uz navedenu šestoricu, za nanošenje štete tim tvrtkama i državnom proračunu od 1,2 milijarde kuna, osumnjičeno je još osam osoba, kao i tvrtka Uljanik plovidba. Sve ih se zajedno sumnjiči za zloporabe u gospodarskom poslovanju i subvencijsku prijevaru u Uljaniku i 3. maju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene