Klasična gimnazija: Ilustracija - 4
Klasična gimnazija: Ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr

Školski odbor poništio je odluku ravnateljice o opomeni pred otkaz profesorici matematike, koja je naknadno povisila ocjenu predsjednikovu sinu.


U ponedjeljak je održana sjednica Školskog odbora u zagrebačkoj Klasičnoj gimnaziji. Većina članova poništila je odluku ravnateljice o opomeni pred otkaz profesorici matematike, koja je naknadno povisila ocjenu sinu predsjednika Republike Zorana Milanovića.

Ta informacija u utorak je potvrđena HRT-u. Ravnateljica je opomenu izrekla na prijedlog Prosvjetne inspekcije koja je istraživala nepravilnosti. Profesorica je inspekciji rekla da je ocjene promijenila nakon pritiska ravnateljice.

Klasična gimnazija Ravnateljica Klasične gimnazije nakon rješenja inspekcije: "Cijeli događaj je ispolitiziran. Poduzet ćemo korake"

Zagrebačka Klasična gimnazija Ravnateljica klasične gimnazije odgovara profesorici: "Ne mogu dopustiti..."

Ocjene su povišene nakon što je predsjednikova supruga Sanja Musić-Milanović poslala e-mail ravnateljici u kojem se žalila na profesoricu iz matematike.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju