Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROTIV ODLUKE RAVNATELJICE

Obrat u aferi "Daj pet": Poništena odluka o opomeni pred otkaz koja je izrečena profesorici matematike

Klasična gimnazija: Ilustracija - 4
Klasična gimnazija: Ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Školski odbor poništio je odluku ravnateljice o opomeni pred otkaz profesorici matematike, koja je naknadno povisila ocjenu predsjednikovu sinu.

U ponedjeljak je održana sjednica Školskog odbora u zagrebačkoj Klasičnoj gimnaziji. Većina članova poništila je odluku ravnateljice o opomeni pred otkaz profesorici matematike, koja je naknadno povisila ocjenu sinu predsjednika Republike Zorana Milanovića.

Ta informacija u utorak je potvrđena HRT-u. Ravnateljica je opomenu izrekla na prijedlog Prosvjetne inspekcije koja je istraživala nepravilnosti. Profesorica je inspekciji rekla da je ocjene promijenila nakon pritiska ravnateljice.

Pročitajte i ovo Klasična gimnazija: Ilustracija - 5 Afera Daj pet Ravnateljica Klasične gimnazije nakon rješenja inspekcije: "Cijeli događaj je ispolitiziran. Poduzet ćemo korake"

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić za Dnevnik Nove TV Ravnateljica klasične gimnazije odgovara profesorici: "Ne mogu dopustiti..."

Ocjene su povišene nakon što je predsjednikova supruga Sanja Musić-Milanović poslala e-mail ravnateljici u kojem se žalila na profesoricu iz matematike.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene